İzmir Özel Okul Fiyatları01/05/2024

Eğitim öğretim bir insanın hayatında doğru seçimlerin yapılması gerektiği en önemli süreçlerden bir tanesidir. Bu yüzden okul seçimi yaparken oldukça dikkat edilmesi gerekmektedir. Doğru okul seçimi doğru öğretmen kadrosu öğrenciyi çok ileri aşamalara götürürken yanlış seçimler ise hayatta birçok kararın yanlış ilerlemesine sebep olmaktadır. Bu yüzden pek çok veli okul öncesi eğitimden başlamak üzere çocukların eğitim hayatını etkileyecek kurumları seçerken oldukça dikkatli davranmaktadırlar. Burada dikkat edilmesi gereken konuların başında seçeceğiniz okulun öğrencinize katacağı katkı ile ilgili araştırmaları yapmaktır.

Bazı okullar özel okul ismi altında hizmet verse dahi istediğiniz kalitede bir eğitim sunmadığı için sadece öğrenciye konforlu bir okul hayatı sunmanın ötesine geçememektedir. İzmir özel okul fiyatları olarak yapacağınız araştırmalarda ve özel okul araştırmalarında okulumuzu değerlendirerek kararınızı verebilirsiniz.

Özel Okulun Ayrıcalıkları

Çocuğunu okula yazdırmayı düşünen velilerin birçoğu özel okul veya devlet okulu arasındaki farklılıkları merak edebilmektedir. Eğitim öğretim hayatında başarı sağlamış pek çok devlet okulu bulunduğunu da belirtmeliyiz. Fakat şunu söylemek gerekir ki özel okulların sunmuş olduğu konfor Türkiye standartlarında oldukça ön plandadır. Bizim okulumuzun öğrencilerine özellikle sunmuş olduğu kalabalık olmayan sınıflar ve yüksek eğitim kalitesi, etkileyici bazı özelliklere sahip olduğunu göstermektedir. İzmir özel okul fiyatları olarak yapacağınız araştırmalarda okulumuzun sunmuş olduğu konforun yanı sıra fiyatları da oldukça uygun olmaktadır.

Uygun İzmir özel okul fiyatları yanı sıra, sunmuş olduğumuz ayrıcalıklar arasında çeşitli etkinlikler farklı çalışmalar öğrencilerimize verdiğimiz kurslar sınav dönemlerinde yapmış olduğumuz ekstra çalışmalar ilk akla gelecek ayrıntılar arasındadır.

Okulumuzun İmkânları

Okulumuzun öğrencilere sunmuş olduğu farklı imkânlar arasında özellikle spor sanatsal aktiviteler ve diğer etkinlikler ilk sırayı almaktadır. Her öğrencimizin hem enerjisini atabileceği hem kendini geliştirebileceği hem de yeteneklerini fark edebilecekleri çeşitli etkinliklere okulumuzda yer vermekteyiz. Öğrencilerimizin seçmek istedikleri bütün alanlara hizmet edecek farklı bölümlerimiz bulunmaktadır. İster anaokulu ister ilkokul ister lise seviyesinde olsun her öğrencinin seçmiş olduğu etkinliklerde başarı sağlayacağı alanları da onlara sunmak istiyoruz. İzmir özel okul fiyatları arasında okulumuzun sunmuş olduğu bu ayrıcalıklar ise oldukça uygun fiyatlarla karşınıza çıkmaktadır.

Voleybol yüzme bale çeşitli enstrümanların çalınması satranç gibi aklınıza gelebilecek bütün aktivitelere okulumuzda yer verdiğimizi söylemeliyiz. Bu aktiviteleri yöneten ve bunun eğitimini veren eğitmenlerimiz de bu alanda uzman kişilerden özellikle seçiliyor.

Eğitim Kalitemiz

Eğitim kalitesi olarak okulumuzun sunmuş olduğu yüksek standartlar mezunlarımızın başarılı bir şekilde yerleştiği okullardan da fark edileceği gibi oldukça yüksektir. Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin üniversiteye yerleşme ihtimali oldukça yüksektir. Hatta üniversiteye gidecek olan öğrencilerimizin seçecekleri bölümlerde de Türkiye standartlarına göre oldukça yüksek bölümleri seçebileceklerini de söylemeliyiz. İzmir özel okul fiyatları olarak uygun fiyatlarımızla öğrencilerimizin okulumuzda eğitim almalarına da imkân sunuyoruz. Özellikle sınav dönemlerinde öğrencilerimizin hazırlık süreçlerine gerekli olan bütün desteği sağlamaktayız. Okulumuzda bulunan psikolog pedagog olarak hizmet veren öğretmenlerimiz de öğrencilerimizin stres kaygı gibi farklı sorunlarını çözebilmek üzere burada hazır bulunmaktadır.

Eğitim Gruplarımız

Okulumuzda anaokulundan liseye kadar birçok eğitim seviyesinde sınıf bulunmaktadır. Her eğitim seviyesinin kendine uygun hocalarıyla eğitimlerine devam ettiğini söyleyebiliriz. Okul öncesi olarak hizmet veren bölümümüzde öğrencilerimizin psikolojisinden anlayan, onların okula uyum sağlamasına destekte bulunan öğretmenlerimizle çalışmaya özen gösteriyoruz. İlkokul bölümünde ise öğrencilerimizin okulu sevmesinin yanı sıra temel becerileri kavrayabilmelerine imkân veren sınıf öğretmenlerimizi özenli bir şekilde seçerek kadromuza dahil ediyoruz. Ortaokul ve lisede özellikle sınav geçiş dönemlerine daha öncesinde hazırlık sağlayan ve bu dönemi stressiz bir şekilde atlatmalarına destek olan öğretmenlerimizle çalışmayı tercih ettiğimizi belirtebiliriz.

Eğitimci Ekibimiz

Eğitim herkesin yapabileceği bir iş değildir. Hatta pek çok öğretmenlik mezunu olup eğitim alanında bilgisi olmayan öğretmenle karşılaşma ihtimaliniz de oldukça yüksektir. İzmir özel okul fiyatları olarak yaptığınız araştırmalarda okulumuzun karşınıza çıkan uygun fiyatları sizleri eğitim kadrosu ile ilgili yanılgıya düşürmemelidir. Eğitim kadromuz özellikle bizlere öğrencilerini göndermiş olan velilerimizden %100 tam not alacak şekilde ayarlanıyor. Öğrencilere sadece ders konusunda değil hayattaki pek çok konuda destek sağlayan onların ufuklarının açılmasına yardımcı olan öğretmenlerimizle çalışmayı tercih etmekteyiz.

Eğitimci denildiği zaman akla sadece ders öğreten kişi değil aslında pek çok konuda eğitim sağlayan kişi gelmelidir. Bizler de çok iyi yönlü özgüveni yüksek öğrenci ile iletişim kuvvetli ve de anlatacağı ders alanında başarılı öğretmenleri kadrolarımıza dâhil etmekteyiz.

Okul Fiyatları

En önce merak edilen konulardan bir tanesi okul fiyatları olmaktadır. İzmir özel okul fiyatları arasında okulumuzun sunmuş olduğu fiyat çizelgesi oldukça uygundur. Birçok öğrenci velisi fiyatlarımızın uygunluğu ile eğitim kalitemizin oldukça farklı olduğunu belirtmektedir. Uygun fiyata yüksek kalitede eğitim sunmak eğitimci olarak hizmet veren okulumuzun en önemli kriterlerinden bir tanesidir. Biz de öncelikli olarak öğrencinin eğitilmesi, sınavlarına hazırlanması hayatın içerisinde kendine özgüvenli ayağı yere basan bir yer bulmasıdır. Bunu sağlayabilmek için ise yüksek ücretler talep etmek prensibimize aykırıdır. Bu kapsamda; gerekli, yeterli sizi yormayacak ücretler talep ederek öğrencilerimizin okulumuzda devamlı olmasını sağlamaktayız.

İzmir Özel Okul İletişim

İzmir özel okul fiyatları veya özel okul araştırmalarınızda okulumuzla ilgili bilgilere erişebilmek için internet sitemizi veya telefon numaralarımızı kullanabilirsiniz. Öğrencinizin okulumuza kaydı sırasında herhangi bir konuda endişeye yer vermemek için de okulumuza gelerek ziyaret edip bütün ayrıntılarını inceleyerek kararınızı verebilirsiniz. Kayıt sürecinde öğrencilerimizin okulu gezmelerine gerekirse bazı yapılacak ders pratikleri ile okulumuzla ilgili fikir sahibi olmasına da destek sağlamaktayız. Okulumuza kayıt yaptırmayı düşündüğünüz öğrencinizle beraber bir gün bizleri ziyaret ederek hem okulumuz hem eğitim kadromuzla ilgili bilgi alıp aynı zamanda okulumuzun muhteşem havasını teneffüs edebilirsiniz.

İzmir Özel Okul

Özel okul araştırmalarını okulumuza ulaştıktan sonra öğrencimizin kayıtlarını gerçekleştirip daha sonrasında ister yaz okulu ister örgün dönemde derslerimizin kalitesini de test edebilirsiniz. İzmir özel okul fiyatları konusunda sunduğumuz uygun fiyatlardan faydalanarak okulumuzda öğrencinizin başarılı bir eğitim almasını sağlayabilirsiniz. Fiyatlar konusunda okulumuzun farklı sunmuş olduğu kampanyalar da bulunuyor. Bu kampanyalardan sizin için uygun olanların olup olmadığını da kontrol ederek buna göre öğrencinizin kaydını da yaptırabilirsiniz. Böylece kaliteli eğitim sunan okulumuzda öğrencinizin eğitim ve öğretim süreci de başlamış olur.